Olie van de papaverbloem (Papaver rhoeas) ofwel klaproosolie

Hoge doelen? Te veel van jezelf eisen? Willen schitteren?
Ook goed bij droogte kunnen gedijen?

De papaverbloem van de gewone veldpapaver* (Papaver rhoeas) bloeit kort maar mooi. De bodems waarop ze goed groeien zijn droog.
De overeenkomst is, zoals bij alle planten en mineralen, in weerklank met een bepaald type mens. Op een droge bodem opgroeien betekent een zakelijke, eerder nog een moeilijke jeugd zonder veel aandacht voor het lichaam.
De olie van de papaverbloem wordt gemaakt van de beste olijfolie en blaadjes van de papaverbloem, die op tijd in de vroege morgen verzameld worden, precies volgens de richtlijnen die de mysticus Jakob Lorber aanbevolen heeft.
Door het hoge aandeel van oranje(wijsheid) kan de mens ook zijn gedrag laten ontspannen. Het wordt op een harmonische wijze mogelijk iets te kunnen bereiken, ook tegenover de medemens.
De olie van de papaverbloem kan op grond van het karakter van de kleur verhardingen en spanningen oplossen. Het bevordert de genezing van wonden en verharde littekens worden weer soepeler. Verder is het zeer werkzaam bij het behandelen van pijnlijke gewrichten en spieren.
De olie van de papaverbloem heeft zich bij de meest uiteenlopende massagetechnieken grandioos bewezen.

* De kleine veldklaproos is de meest geschikte.

Minder verwachting brengt meer ontspanning